Dr. Volom Dental * 1055 Budapest, Nyugati tér 9. I/3. Tel.: +36 1 311 65 84 Mobil.: +36 30 520 2000


Kapcsolat Átutalás/Bank Fizetési tájékoztató, biztonság Gyakori kérdések kártyás fizetésről Általános szerződési feltételek Cégbemutató Letöltések TOR matricák

Orvosi vélemények az NTI-tss-ről

Dr.Bodrogi Attila fogorvos
Szia András!

Ismersz már annyira, nem vagyok a szavak embere. Ha valami jól működik, nekem az a természetes, én is e szerint élek és dolgozok. Ezért most sem fogok ódákat zengeni, de......
A napi 12-13 óra nem mindig ergonomikus munka, a vele járó stressz, következményes alvászavarok, nyak-hátfájós ébredések, krónikus kialvatlanság megoldása engem már rég óta foglalkoztatott. Átestem már axiográfos izületi diagnosztikán és terápiás készülék viselésén is a fogazat becsiszolásával, de a tartós panaszmentesség sajnos elmaradt.
Tegnap éjjel viszont valami megváltozott. Eltöltöttem első éjszakámat az NTI-jal. Meglepetésemre sokkal kevésbé volt zavaró a készülék, mint gondoltam, ezért viszonylag gyorsan elaludtam. Éjszaka többször észrevettem, hogy rákoccantok a lemezre, de ez nem volt zavaró. Az éjszaka közepén arra eszméltem, hogy ugyan még nincs reggel, de már pihentem annyit, mint máskor egészen reggelig. Persze tovább aludtam és reggel 8.30-kor arra ébredtem, hogy kb. 10 év óta először nem vagyok agyonütve, nem fáj a nyakam és sokkal frissebb vagyok mint bármelyik eddigi reggelen.
Ez az érzés egész nap kitartott és kihatott a munkakedvemre, energiámra is.
Mindezek alapján - bár várom a további megerősítést - a rendszer már egyszeri használat után meggyőző volt.

Korábban ugyan már olvastam az NTI-ról az interneten, de mivel nem volt módom kipróbálni és kipróbáltatni, továbbléptem rajta. Most tényleg örülök, hogy saját magamon volt alkalmam kipróbálni, mert úgy tűnik valóban működik.

Üdvözlettel: Bodrogi Attila


Dr. Dombi Csaba fogorvos
Családom két tagjánál komoly mozgásszervi fájdalmakat (pl.: 12 éve tartó nyak-, hát- és vállfájdalmakat), valamint alvászavarokat gyógyítottam sikerrel.


Dr.Hornok Zoltán fogorovos
IDE kattintva hallgassa meg Hornok Dr. NTI-tss-el kapcsolatos tapasztalatait.
Rendszertelenül előforduló egy-két napig tartó erős fejfájásaim, nyak-, váll-, valamint derékfájdalmai az NTI-tss használatával megszűntek.


Dr. Németh Ildikó fogorovos
IDE kattintva hallgassa meg Németh Dr. NTI-tss-el kapcsolatos tapasztalatait.

Reggeli tarkótáji fejfájással ébredek bizonyos időszakokban, tehát nem minden reggel. A fájdalmas periódusok változó időtartam elteltével következnek és változó ideig tartanak. Megfigyeléseim szerint fizikai megterhelés, idegi fáradtság, kevés alvás váltja ki.
Az egyetem alatt fogszabályozási kezelésen estem át, rá kb. 1 évre a jobb oldali arcizmaim fájni kezdtek, egyre súlyosbodtak, mikor eljutottam a Dr. Fehér Tibor féle tanfolyamra, ott becsiszolták a fogaimat. Sokat segített, de a probléma nem oldódott meg teljesen. Jobb oldalon új inlay-eket és töméseket kaptam, azután romlott tovább a helyzet és most reménykedem az NTI sikerében.


Dr. Pákozdy László fogorvos
30 éves férfi páciensem fejfájással, napközbeni erős szorítással érkezett hozzám.
Erős mélyharapása van, fogai az éjszakai fogcsikorgatás miatt erősen abradáltak. Elmondása szerint éjszaka többször fejfájásra ébredt, reggel különösen, de napközben is állandóan fájt a feje.
Az NTI hordásával panaszai gyakorlatilag megszűntek, éjszaka már nem kell WC-re mennie. Erős bruxizmusáról az NTI készüléken látható bemélyedések árulkodnak, de ezek oly mértékben csökkentek, hogy panaszt nem okoznak. Napközbeni fogszorítása szinte teljesen elmúlt!


Dr. Szathmáry István neurológus
Reggeli nyakfájdalmam igen jelentősen csökkent. Általános biotónusom javult.


Dr. Várnai Lívia fogorvos
IDE kattintva hallgassa meg Várnai Dr. NTI-tss-el kapcsolatos tapasztalatait.

Aktuális tanfolyamok

Direkt restaurációk A-tól Z-ig - a direkt héjaktól az
ideiglenes héjakon át a sikeres porcelán
javításig (gyakorlati tanfolyam)
. >>>

A bruxizmus diagnosztikája és terápiás lehetőségei
. >>>

Héj és koronapreparálás- a vállas és váll nélküli előkészítés parodontológiai és biomechanikai szempontjai valamint kivitelezése
Új megközelítésben a preparálás folyamata. >>>

A Dr. Volom Dental & Medical Kft minőségi működésének fenntartása érdekében
ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.