Dr. Volom Dental * 1055 Budapest, Nyugati tér 9. I/3. Tel.: +36 1 311 65 84 Mobil.: +36 30 520 2000

Kapcsolat Átutalás/Bank Fizetési tájékoztató, biztonság Gyakori kérdések kártyás fizetésről Általános szerződési feltételek Cégbemutató Letöltések TOR matricákA jelentkezéshez kérjük lépjen be.

jelentkezem a tanfolyamraerdekel a tanfolyam
Fogív- és arcfejlesztés myofunkcionális készülékekkel - egyéni konzultáció

Cél

Kutatások sokasága és a gyakorló fogorvos mindennapi tapasztala is azt mutatja, hogy a 21. század gyermekeinek jelentős része súlyos malokklúzióval rendelkezik. Ezek hosszútávú megoldása pusztán rögzített készülékek segítségével nem lehetséges. Az oki terápia nélkülözése recidívához vezet, a folyamatos erőhatás pedig gyakran valamilyen mértékű gyökérfelszívódást eredményez.
A szülők részéről egyre nagyobb az igény egy minimálinvazív, extrakció-mentes,a multibandeket mellőző korai kezelésre.
Modern kutatások bizonyítják, hogy a legtöbb malokklúzió hátterében a felső légutak szűkülete vagy neuromuscularis diszfunkció áll (Pl.: szájlégzés, nyelvlökéses nyelés vagy rossz nyelvpozíció). Ezek a myofunkcionális eltérések már korai életkorban diagnosztizálhatók és kezelhetők lehetőséget adva a természetes arcfejlődés biztosítására. Az eredmény egy szebb arc és hosszú távon is szabályos fogak.

Az egyéni konzultáción a résztvevők megtanulják felismerni a myofunkcionális diszfunkciókat és az esetleges mögöttes fizikai eltéréseket (Pl.: rövid nyelvfék), elsajátítják az MRC myofunkcionális trénereinek helyes kiválasztását, alkalmazásának módját. A konzultáción fontos részét képezik az esetbemutatások, a páciens oktatás és -motiválás ismertetése, az esetleg szükséges kiegészítő gyakorlatok betanítása.

A résztvevők konzultáció után képesek lesznek az egyszerűbb esetek kezelésére, fél éves tapasztalatszerzés után a haladó tanfolyam elvégzését követően pedig a súlyosabb esetek megoldására is.

Lehetőséget biztosítunk direkt tanácsadásra: saját páciensek gipszmintája és/vagy fotódokumentációja alapján myofunkcionális készülékválasztás, esetleg további terápiás tanácsadás, kiegészítő gyakorlatok bemutatása.Előadó:

Dr. Volomné Varga Marianna

A TANFOLYAM FELTÉTELEI VÁLTOZTHATNAK. A JELENTKEZÉS SORÁN A VÁLTOZÁSOKAT - AMENNYIBEN VANNAK - ISMERTETJÜK!

Jelentkezés

Időpont egyeztetés telefonon: +36 1 311 6584

Rendezvény címe* Fogív- és arcfejlesztés myofunkcionális készülékekkel - egyéni konzultáció
Dátuma*
Időtartama 2 óra
Helyszíne* Dr. Volom Dental Oktatóközpont, 1055 Budapest, Nyugati tér 9. I. em. 3.
Ára* 5000
A szervező egyéb közlendői
Jelentkezési feltételek Érvényes jelentkezésnek tekintjük:
1, kitöltött és a Dr. Volom Dentalhoz eljuttatott online vagy papíralapú jelentkezési lap
2, a cég számlájára átutalt (10700024- 27390603-51100005), vagy csekken befizetett tanfolyami díj.
Kérjük, a tanfolyami részvételi díjat a kurzus időpontja előtt két héttel átutalni szíveskedjenek, ellenkező esetben nem tudjuk a helyet fenntartani.
A sorrend meghatározásánál az összeg beérkezésének sorrendjét tekintjük mérvadónak.

Lemondási feltételek A jelentkezés 10 NAPPAL a rendezvény dátuma előtt történő lemondása esetén a Dr. Volom Dental & Medical Kft.
a befizetett díj 50%-át fizeti vissza. 5 NAPPAL a rendezvény dátuma előtt történő lemondás esetén a teljes befizetett összeg
a Dr. Volom Dental & Medical Kft.-t illeti meg.
A Dr. Volom Dental & Medical Kft. hibájából történő elmaradás esetén a tanfolyam befizetett árát igény szerint: visszatérítjük, egy másik tanfolyamba beszámítjuk vagy forgalmazott termékeinkből levásárolható.

jelentkezem a tanfolyamraerdekel a tanfolyam