Dr. Volom Dental * 1055 Budapest, Nyugati tér 9. I/3. Tel.: +36 1 311 65 84 Mobil.: +36 30 520 2000

Kapcsolat Átutalás/Bank Fizetési tájékoztató, biztonság Gyakori kérdések kártyás fizetésről Általános szerződési feltételek Cégbemutató Letöltések TOR matricákA jelentkezéshez kérjük lépjen be.

jelentkezem a tanfolyamraerdekel a tanfolyam
Héj és koronapreparálás- a vállas és váll nélküli előkészítés parodontológiai és biomechanikai szempontjai valamint kivitelezése
Hands-on training
Akkreditáció folyamatban
Cél

NEM LÉTEZIK "láthatatlan" fogmű a parodontológiai elvek figyelmen kívül hagyásával.
A vállas előkészítés eddig kiszorítani látszott a tangencionális csiszolást.
Mára változik a helyzet. A tangencionális preparálás utódjai a BOPT és a VertiPrep már köszönőviszonyban nincsennek az eredeti eljárással. Kifinomult előkészítés és gondos ideiglenes készítés jellemzi.
Mikor melyiket és miért válasszam?


A tanfolyam célja olyan egyszerű lépésekre bontva megismertetni a vállas és BOPT előkészítést, amivel a következő napon alkalmazhatóvá válik a megszerzett tudás.

A csiszolás nemcsak kézügyesség, hanem a vizuális érzékelés kérdése is. A vizuális percepció kutatásának legújabb eredményeit ismertetve kerül feldolgozásra a csiszolás munkafolyamata.

Az érzékelés mellett komoly befolyásoló tényező a pótlások anyagának teherbírása. A tanfolyam a legújabb anyagtani kutatások fényében értelmezi át a csonkalakítás alapelveit.

Elmélet

A csiszolás elsődleges célja helyet teremteni a fogműnek. A különféle pótlások eltérő előkészítést igényelnek. Ezek az eltérések azonban egységes szemlélettel magyarázhatóak. A koronában fellépő feszültségek okozta károk elkerülhetők a megfelelő előkészítéssel. Az elméletben a résztvevők megismerik azokat a fizikai körülményeket és az ezekből adódó elveket, amelyek megmagyarázzák a preparáció kivitelezésének módjait és segítenek elkerülni a koronában fellépő feszültségek okozta károkat.

Gyakorlat

A résztvevők akril fogmodelleken gyakorolják a különféle előkészítő eljárásokat.
Külön részt szentelünk az ideiglenes készítés fogásainak.

 

Előadó:
Dr. Volom András


Órarend

10:00 - 10:45 Miért és hogyan törnek el a fogműveink? Preaprálás és biomechanika.

10:45 - 11:30 A preparálás parodontológiai vonatkozásai

11:30 -12:15 Héj preparálás - gyakorlat. A kontaktpont megtartó és kontaktpont nélküli előkészítés összehasonlítása a gyakorlatban

12:15 - 12:45 Ebédszünet

12:45 - 14:45 Vállas előkészítés- -gyakorlat

14:45 - 15:45 Modern vállnéküli preparálási eljárások - BOPT

15:45 - 16:30 Modern vállnéküli preparálási eljárások - VertiPrep

A tanfolyam ára, részletek

Kérjük, a tanfolyami részvételi díjat a kurzus időpontja előtt két héttel átutalni szíveskedjenek, ellenkező esetben nem tudjuk a helyet fenntartani!

Mi lesz a résztvevõké a tanfolyam végén?
A kiosztott nyomtatott ismertetõk, ajándékok, felhasznált modell és fúrók.

A TANFOLYAM FELTÉTELEI VÁLTOZTHATNAK. A JELENTKEZÉS SORÁN A VÁLTOZÁSOKAT - AMENNYIBEN VANNAK - ISMERTETJÜK!

Jelentkezés: elektronikusan a lap alján.

Rendezvény címe* Héj és koronapreparálás- a vállas és váll nélküli előkészítés parodontológiai és biomechanikai szempontjai valamint kivitelezése
Dátuma*
Időtartama 6 óra
Helyszíne* 1055 Budapest, Nyugati tér 9. I./3.
Ára* 65000
A szervező egyéb közlendői
Jelentkezési feltételek Érvényes jelentkezésnek tekintjük:
1, kitöltött és a Dr. Volom Dentalhoz eljuttatott online vagy papíralapú jelentkezési lap
2, a cég számlájára átutalt (10700024- 27390603-51100005) tanfolyami díj.
Kérjük, a tanfolyami részvételi díjat a kurzus időpontja előtt két héttel átutalni szíveskedjenek, ellenkező esetben nem tudjuk a helyet fenntartani. A sorrend meghatározásánál az összeg beérkezésének sorrendjét tekintjük mérvadónak.
A közleményben kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét és a tanfolyam címét.
Lemondási feltételek A jelentkezés 10 NAPPAL a rendezvény dátuma előtt történő lemondása esetén a Dr. Volom Dental & Medical Kft. a befizetett díj 50%-át fizeti vissza. 5 NAPPAL a rendezvény dátuma előtt történő lemondás esetén a teljes befizetett összeg a Dr. Volom Dental & Medical Kft.-t illeti meg.
A Dr. Volom Dental & Medical Kft. hibájából történő elmaradás esetén a tanfolyam befizetett árát igény szerint: visszatérítjük, egy másik tanfolyamba beszámítjuk, vagy forgalmazott termékeinkből levásárolható.

jelentkezem a tanfolyamraerdekel a tanfolyam