Dr. Volom Dental * 1055 Budapest, Nyugati tér 9. I/3. Tel.: +36 1 311 65 84 Mobil.: +36 30 520 2000


Kapcsolat Átutalás/Bank Fizetési tájékoztató, biztonság Gyakori kérdések kártyás fizetésről Általános szerződési feltételek Cégbemutató Letöltések TOR matricák

Cosmedent lenyomatanyagok, tömőanyagok
Vegyen részt hands-on tréningünkön!
Porcelánfényes, buborékmentes kompozitok! Hogyan? Várjuk a tanfolyamon! >>>

Finírozók, polírozók
A finírozás és polírozás az erre tervezett TOP Finisher rendszerrel történik Extra lágy korongokat használunk, melyek felfekszenek a felületre A Flexibuff korongok szőrös felszínébe jól beül az Enamelize paszta Filc kúpok segítik a munkát

 
Letölthető dokumentum a polírozásról >>>
 
A végeredmény: tükrös, porcelánszerű felszín.
 

 

Top Finisher rendszer

Különleges finírozó és polírozó készlet. Többek között tartalmaz: Enamelize polírozó paszta, Porcelize polírozó paszta, Flexistrip, Flexibuff, mini-mandrellek.
Árak >>>

FlexiDisc Mini

FlexiDisc polírozó korongok alkalmasak microfillek, microhybridek, és hybridek polírozására. Bámulatos csillogást eredményez. Használhatja a polírozó korongokat más anyagokkal együtt is amalgám, porcelán és arany polírozásához egyaránt. Mini mandrellméret. A korongok 4 típusban (durva: kék-fehér, közepes: kék, sárga: finom és rózsaszín: szuperfinom), és típusonként 3 méretben (5/8, 1/2, 3/8) kaphatók.
Az utántöltők 100 db-os tubusok, kapható kezdőkészlet 4x100 db+2 mandrel, illetve tengelykészlet 6x50 db.
Árak >>>

FlexiStrips Ultrathin

Az egyik legfinomabb interproximális csík, amely manapság a piacon kapható. Alkalmas minden interproximális felület konturálásához és polírozásához. Az eredmény felülmúlhatatlan. Kapható 2 típusban (durva/közepes és finom/szuperfinom) széles és keskeny kiszerelésben. A csomag tartalma 100 db polírcsík.
Árak >>>

FlexiDiamond Strips Ultrathin

Extravékony, extraerős gyémántborítású fém csíkok kiválóan alkalmasak az interproximális részek kezdeti finírozáshoz, miközben fenntartják az interproximális kontaktpontok integritását. Kapható 3 típusban (durva, közepes, szuperfinom) keskeny és széles kivitelben. A csomag tartalma 12 db polírcsík. A csíkok hossza 15 cm.
Árak >>>

Flexibuff Mini

Flexibuff mini méret. Különleges kombinációjú korong, ahol a rugalmas mylar korongra filcet rétegeztek a polírozó paszták hordozása végett.
Bármilyen polírozó pasztával használható a végső tömőanyagréteg, porcelán, fém vagy zománc magasfényre polírozásához. A FlexiBuff-ot foltmentes polírozási képessége teszi különlegessé a hasonló polírozó rendszerekkel szemben. 100 db-os tubusban kapható, 3 méretben (5/8, 1/2, 3/8).
Árak >>>

FlexiPoints és FlexiCups

FlexiCups, FlexiPoints és FlexiWheels extrém rugalmasságot biztosítanak és könnyen kezelhetőek. Ezekkel a gumi kúpokkal, tölcsérekkel, tányérokkal könnyen polírozhatóvá válnak a nehezen elérhető felületek, mint pl. a frontfogak marginális gingivalis része. Két típusban kapható: kék-közepes, rózsaszínű-szuperfinom. Mindkét típus 6 db-os csomagban kapható.
Árak >>>

Enamelize

Az Enamelize csúcsminősége és alacsony ára miatt az egyik legkedveltebb polírozó paszta a fogorvosok körében. Az alumínium-oxid polírozó pasztát a microfillek, hybridek, fémek és természetes fogak tisztítás utáni polírozására, valamint a gyémánt pasztás polírozást követő, porcelán fényt eredményező polírozásra tervezték. 3 gr-os fecskendőben vagy 36 gr-os tubusban kapható.
Árak >>>

Porcelize

Egyedülálló gyémánt porcelán polírozó rendszer, egy magasabb fokú porcelán polírozásra tervezve.
Porcelize használatával a ragyogás újra elérhető. A Porcelize készlet 2 fecskendőt tartalmaz.
Árak >>>


Vissza a Cosmedent termékekhez >>>

Megrendelési információk

Banki átutalási információk »
Megrendelés: a shopban vagy faxon : +36-1- 489-3709

 

Aktuális tanfolyamok

Direkt restaurációk A-tól Z-ig - a direkt héjaktól az
ideiglenes héjakon át a sikeres porcelán
javításig (gyakorlati tanfolyam)
. >>>

A bruxizmus diagnosztikája és terápiás lehetőségei
. >>>

Héj és koronapreparálás- a vállas és váll nélküli előkészítés parodontológiai és biomechanikai szempontjai valamint kivitelezése
Új megközelítésben a preparálás folyamata. >>>

A Dr. Volom Dental & Medical Kft minőségi működésének fenntartása érdekében
ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.