2008-ban vettem részt a „Renamel  hands-on” tanfolyamon, bár nem volt pontszerző, de nagyon  érdekelt, hogy mit is „ tud” ez a számomra  új  tömőanyag. Kellemes, családias légkörben zajlott az okításunk, nagyon szeretem, hogy Volom doktor úr tanfolyamain minden munkafázison gyakorlatban is végigmegyünk.
Már alig vártam, hogy”élőben” magam is kipróbálhassam a rendszert. Rögtön meg is vásároltam a tömőanyag- és polírozó készletet és vettem speciális kézi műszereket is.
A valóságban is minden úgy működik, ahogy a tanfolyamon tanultuk és láttuk.
Ha nagyon pontosan és precízen dolgozunk az anyaggal, akkor gyönyörű esztétikai hatást lehet elérni vele. Tényleg olyan színt kapunk a munka végén, amilyen színt választunk.
Mivel nekem is készített András komoly esztétikai restaurációkat és direkt héjakat, saját tapasztalatból mondhatom, hogy nagyon kellemes érzetet is ad ez a tömőanyag. Szinte simább a felülete, mint a porcelán koronáim felszíne. A polírozó készlet is egyedülálló!!
Munkámat nagyban megkönnyítette a szintén itt vásárolt tömőanyag behelyező műszerkészlet. Ez maga a csoda, azóta csak ezzel dolgozom, ha hagyományos régebbi műszert veszek a kezembe, esetlennek érzem a munkát.
Javaslom minden kollegának, hogy próbálja ki ezt a tömőanyag rendszert, mert aki örömet akar szerezni a betegének (és saját magának!!), nagy veszteség érné, ha kihagyná ezt a lehetőséget.

Dr. Majzik Gabriella